Fout gelopen bij Lamarque

9 april 2025 - Le Pian-Médoc, Frankrijk

Vanmorgen in Lamarque had de eigenaar van de gîte, Jean Marie, een kaartje getekend hoe ik met een shortcut op de route kon komen. De eerste kilometer was duidelijk,  daarna klopte het niet meer. Daar begon ook het bos, en in het bos deed mijn eigen navigatie het ook niet goed. Na een uur kwam ik in een heel andere plaats uit het bos dan de bedoeling was. Ik moest een nieuwe shortcut verzinnen.

20250409_112955

Aan het eind van de route van vandaag typte ik de verkeerde bestemming in mijn navigatie, waardoor ik nog eens 2 kilomter verder liep. De man uit Lille waarmee ik optrek maar niet mee samenloop was ook behoorlijk verdwaald, maar had het nonnenklooster eerder berijkt dan ik.

20250409_172744Nonnenklooster.

Er wonen hier trouwens nog heel wat nonnen. Gelukkig slapen Jean Michel en ik in een kleine gîte elders op het terrein. Daar komen we geen nonnen meer tegen.

20250409_182655

Ze hadden wel een complete en heerlike maaltijd voor ons in de koelkast klaargezet.

IMG-20250409-WA0003

Ik had het fout. Ik meende dat de Samana Santa deze week was, maar dat is pas volgende week. Dus nu begrijp ik ook wat Tina bedoelde. Ik hoef geen twee weken vooruit te boeken, één week is hoop ik wel genoeg.

1. Tina Ruiter:
    10 april 2025
    Aha vandaar! 🙂
    Die schotel ziet er inderdaad heerlijk uit. Hopelijk smaakte het net zo goed.