Een saaie etappe naar le Barb.
13 april 2025 - Le Barp, Frankrijk
Gisteravond, in Gradignan, was ook nog een Duits koppel in de herberg gekomen, Anke en Carl. Ze hadden meer dan 10 kilometer omgelopen naar de herberg op een etappe van 10 kilometer.
Ik ben dus heel benieuwd hoe ze dat vandaag gaan doen op een etappe van 27,5 kilometer. Jullie horen het later.😃
Het regent licht vanmorgen. Ik zal er maar weer blij mee zijn, goed voor de natuur en lekker fris. Het was even zoeken naar de weg, maar aan de andere kant van dit meertje stonden wel tekens. Na een uur kon het regenjasje wel uit, het kleine beetje regen dat bleef vallen verdampte gelijk weer.
Ik heb ongeveer 3 uur het uitzicht gehad van onderstaande foto. Het veranderde gewoon niet. Gelukkig natuurlijk uiteindelijk wel.
En net voor de bestemming, bij "Le Barb" werd het weer echt mooi.
Straks weer koken en vooral mijn rug ontspannen, ik heb na de lange etappe nu wat last van mijn rug.
Na even gelegen te hebben werd er op de deur van de gîte geklopt, Karl en Anke waren er al. We hebben min of meer gezamelijk gekookt, morgen gaan ze ook naar dezelfde herberg als ik.
Mijn linkerschoen is een beetje versleten. Ik moet er nieuwe zolen onder laten zetten. Ik denk erover om dat in Saint Jean Pied de Port te doen, daar is zeker een bergschoen specialist. Of zou het beter in Dax kunnen?