25 mei. A Rochela

26 mei 2024 - Ribadeo, Spanje

Ik ben blij dat ik weer bij de kust ben. Het door Galicië lopen is prachtig, het verveelt helemaal nooit.
Maar al meer dan een week staat 'La playa de los catedrales' (het strand van de Kathedralen) hoog op mijn lijst van bezienswaardigheden. Vandaag vanaf Vilela dus geen Caminopad, maar samen met Google door de Spaanse bossen op avontuur.
Het ging perfect. Laag water is vandaag om 12:08 en om 10:30 was ik bij het restaurant waar ik een kamer geboekt had.
Alle kamers in het resteurant waren echter vergeven aan een voetbalclub. Hoera, voor mij hadden ze een appartement geregeld. Heerlijk. Een luxueus appartement aan de Spaanse kust. Voor bijna niets.😀😀😀

Ik had gedacht dat 'Playa de los catedrales' een nog niet ontdekt stukje Spanje was, maar er stonden 8 grote bussen en circa 100 campers op de parkeerplaatsen. Ik had het beter niet in een weekend kunnen plannen!!!
Het strand blijft echter overweldigend mooi!

20240525_123801

Ik heb heel veel foto's gemaakt.

20240525_112021

20240525_114911

Een paar staan in het blog, bij de foto's staan er meer.

20240525_11425020240525_113024

Morgen wil ik met de trein van a Rochela naar Ribadeo. Ik ken de dienstregeling. Maar: de trein komt alleen als er passagiers zijn. De trein zal dus wel komen, want ik ben passagier.????