30 mei. Soto de Luiña.
30 mei 2024 - Soto De Luina, Spanje
Vanmorgen plensde het. Ik had gedacht dat het mee zou vallen. Maar het viel tegen. Ik stelde mijn start een half uur uit, maar het bleef doorregenen. Ik wilde bij een uitzichtpunt,
uitzichtpunt Ermita de la Regelina.
en bij drie of vier stranden langs. Ik heb dat gedaan, maar met de mist en de regen is het minder blauw.
Het bleef de hele dag regenen, hard en superhard.
Door mijn ommetjes heb ik in het totaal vandaag weer te veel kilometers gelopen. Mijn benen zijn echt moe. Een volgende keer (volgende tocht) moet ik dat anders organiseren.
Na het eerste strand zat er op de weg een gele vuursalamander op mij te wachten. Hij liet zich rustig door mij fotograferen, waarna ik hem heb geholpen met oversteken. Goede deal.
Vanavond ben ik weer in een Donativo:
Ik betaal morgen dat wat ik het waard vond. Ik ben wel tevreden met de service (Alle natte kleding werd gedroogd, ze zijn vriendelijk en geven veel informatie over de komende etappes). Ook de schoenen konden eerst buiten drogen en werden daarna binnen in de schoenenkast geplaatst.
De schoenen staan nog buiten..
Het avondeten was lekker, en ik krijg morgen een ontbijt. Tja hoeveel moet ik dan betalen? Dat is altijd ingewikkeld.